3 اشتباه وحشتناک برای اجتناب در حالی که شما (انجام دهید) نمای مدرن

به این نحو که هوا پشت آنها می رود ولی آب و رطوبت به هیچ وجه به پشت نما نفوذ نمی کند. استفاده از شیشه به جای فلز و کابل به عنوان یکی دیگر از روش های مهار نمای اسپایدر به شمار می رود که باید توسط تیم طراحی و پیاده سازی اجرا شود و هدف از این نوع اجرا داشتن نهایت دید بدون حضور متریال های غیر در افق نگاه بیننده بوده است. سیستم های نصب back ventilation محافظی برای استراکچر ساختمانها و کل ساختمان است که ساختمان را برای دههها محفوظ نگه می دارد. ویلا مکعبی درویش آباد مساحتی برابر با 240 متر مربع دارد و به بهترین شکل ممکن، سبک طراحی سنتی و کلاسیک ایرانی را با جنبه های معماری مدرن تلفیق کرده است، نمای مدرنی که توسط مصالح و ابزار سنتی و کلاسیک ایرانی ساخته شده است. برای همین نمای ساختمان انواع مختلفی دارد و یکی از بخش های مهم برای زیبا سازی یک ساختمان نمای ان است. همچنین مانند بقیه نماهای خشک، نسبت به مصالح هم وزن کمتری دارد و به راحتی می توان آن را روی ساختمان نصب کرد.نمای خشک آجری را می توان به روش ها دیتایل های فنی مختلفی از بازار تهیه کرد. ​Po​st was c reated with t he help نما of behsaznama C onte​nt Gen erator  DEMO᠎.

نحوه اجرای نمای سرامیک خشک

در این سیستم ها، پیش از نصب، عملیاتی بر روی سطح رویه انجام می گیرد. تقارن یکی از اصول جدایی ناپذیر طراحی و اجرای نما خشک کلاسیک است و نوعی سیستم اصیل می باشد. یکی از مزیت های قابل توجه نمای خشک قابلیت بازیافتی آن است که میتوان پنل ها و مصالح استفاده شده را جمع آوری نمود و از آنها مجددأ استفاده کرد. هدف این اشخاص از طراحی و اجرای نمای خشک ، افزایش دادن مقاومت نمای ساختمان در مقابل بادهای شدید بود. این ویژگی باعث شده که اگر نمای خشک کامپوزیت در ساختمان های با استفاده از بتن سبک استفاده بشود، باعث افزایش عایق صوتی آن ساختمان می شود. کاهش حدود ۸۰ الی ۱۰۰ کیلوگرم از وزن به ازای هر مترمربع از سطح نمای اجرا شده نسبت به روش دوغابی که تأثیر زیادی بر کاهش نیروی ویران کننده زلزله خواهد داشت. از راین هم باید حدود 14 کیلومتر در جنوب غربی و جاده آبشار رانندگی کنید. در این حالت از کمترین میزان مصالح جهت زیر سازی نما استفاده میشود. نحوه اجرای نمای خشک دارای مراحل و لایه های مختلفی است که اولین لایه آن زیرسازی و شاسی کشی است که با استفاده از پروفیل و شاسی های فلزی و انواع مختلف پیچ و پرچ انجام میشود و در واقع نگهدارنده وزن نما این پروفیل ها و قاب های فلزی هستند که به سازه اصلی ساختمان متصل شدهاند و نحوه عملکرد آنها براساس دیتیل اجرایی نمای خشک متغیر است.

نحوه نصب نمای خشک

در ایران هم، همچنین نحوه اجرای نمای خشک ساختمان برای اولین بار در دهه 70شمسی مورد استفاده قرار گرفت. سیستم های مدرن نماسازی که با نصب سنگ به روش خشک در دهه ۷۰ میلادی برای اولین بار در کشور آمریکا جهت ساختمان های بلند مرتبه طراحی و مورد استفاده قرار گرفت. به این ترتیب که نصب نما به صورت خشک، امکان نصب مصالح نوین ساختمانی با تنوع طرح و جنس و رنگ فراوان را برای ما فراهم می آورد. یکی از آیتم های برجسته در این زمینه نمای ساختمان است یا بهتر بگوییم انتخاب شرکت پیمانکار نمای خشک و شرکت مجری نمای خشک و نمای مدرن همواره به عنوان یکی از اصلی ترین دغدغه های کارفرمایان محترم در این زمینه می باشد. به همین دلیل در این جا به مواردی که از ملزومات اصلی معتبر بودن یک شرکت مجری نمای خشک است می پردازیم . دپارتمان طراحی شرکت اکوآرک ، برای تحقق اهداف فوق و به منظور نیل به معماری و شهرسازی همسان با انسان و محیط و همراهی در مسیر توسعه ، دست همکاری کلیه دست اندرکاران صنعت ساخت و ساز کشورمان را به گرمی می فشارد و جهت ارایه خدمات حرفه ای به کارفرمایان محترم اعلام همکاری می نماید.

ی ملاتی، در نوع اتصال مصالح نما به سازه ساختمان است.

این نما، مقاومت بالایی را در برابر حرارت های بالا چون آتش سوزی از خود نشان می دهد.همچنین این نما در برابر شرایط آب و هوایی سخت نیز مقاومت دارد.این نما مانند باقی نماهای خشک بدون ملات، و با استفاده از پیچ و مهره و سایر اتصالات روی ساختمان نصب می گردد. نمای خشک ساختمان یکی از نماهاییست که ممکن است کمتر به گوش افراد خورده باشد. تفاوت اصلی نمای خشک با نمای ملاتی، در نوع اتصال مصالح نما به سازه ساختمان است. نمای خشک به نمایی گفته می شود که در آن برای اتصال پوشش نما به ساختمان، از نوعی سیستم نصب سبک با اتصالات مکانیکی و بدون ملات استفاده می شود. با استفاده از سیستم های نصب نمای خشک، می توان به راحتی ناشاقولی های موجود در دیوارهای ساختمان را پوشش داد. وجود تفاوت در روش اجرایی مابین سیستم نمای سنتی و سیستم صنعتی کنونی ، و نیز تنوع بالای مصالح نما که انتخاب هر یک از آنها ، تعیین کننده نوع پایان کار نمای خارجی ساختمان می باشد ، ما را بر آن داشت تا مصالح پوشش خارجی ساختمان را به عنوان موضوع پایه مبنا قرار داده و به همراه سیستم های اجرایی نما ، آن را مورد مطالعه قرار دهیم.

​This artic le was g en​er​at​ed  wi th behsaznama Con​tent G en​erator DE᠎MO!

دیدگاهتان را بنویسید