نمای خشک یکی از مدرنترین روشهای اجرای نما است. روانشناسان روی تئوری حس ششم کار می کنند (احساس تعادل یا ایستا) که پایه احساس زیبایی است و ما معماران از تقارن اشیای هماهنگ و تناسبات، این حس زیبا را در افراد به وجود می آوریم به نظر می رسد در یک فضای به درستی طراحی شده آن حس تعادل و زیبایی به افراد بهتر انتقال یابد تا به گفتار درمانی یک روانشناس. با توجه به اینکه نقش رابیتس در مقاوم سازی و هم چنین کاربرد رابیتس در ساختمان سازی بسیار بیشتر شده است، بهتر است که به هنگام به کار بردن آن در سازه دقت بسیاری داشت. چرا که وجود یک طرح بسیار می تواند در اجرای بهتر نما به ما کمک کند. در مورد ترک نیز باید گفت که اگر زیرسازی مناسب صورت گیرد و مصالح به درستی با هم ترکیب شوند و استادکار ماهری در پروژه حضور داشته باشد، این ترک ها بسیار کم خواهند بود.
روش اجرای نمای خشک
در این روش ابتدا بر قسمت پشت سرامیک ها توسط دستگاه شیارزن ، شیارهای ویژه ای در دو جهت معکوس ایجاد می شود و سپس کلمپ ها به وسیله برجستگی هایی که دارند توسط چسب مخصوص داخل این شیارها کاملا محکم می شوند و سرامیک ها از طریق کلمپ روی ریل مستقر شده و به وسیله پیچی که روی کلمپ تعبیه شده است در محل خود رگلاژ می شوند. نماهای خشک از لایههای متعددی تشکیل میشوند که شامل پوسته بیرونی، فضای داخلی، تهویه پزیر، لایه عایق حرارتی و دیواره داخلی ساختمان است. این روش به صورت مینیمال طراحی میشود و هدف آن مبارزه با روشهای سنتی و پیچیده است. قصد داریم تا در این مقاله با اجرای نمای سرامیک خشک به صورت کامل آشنا شویم. در نماهای مدرن خشک احتیاجی به مصالح محدود نیست، بلکه میتوان با استفاده از مصالح جدید طرحهای مهندسی و حتی دور از ذهن را ایجاد کرد. با این مقدمه در ادامه این نوشته از خانه معمار به علت اهمیت نمای ساختمان پرداخته ونظرات میس ون دروهه در مورد نما بیان می کنیم .سپس به ویژگی های اصلی نمای مدرن می پردازیم و اصول و متریال قابل استفاده در طراحی این سبک نما را هم مرور می کنیم.پس با ما همراه باشید.
سرامیک خشک یکی از مصالح این سبک از نماکاری به حساب میآید. در اکثر مواقع از آلومینیوم برای زیر سازی استفاده می شود زیرا هم طول عمر بیشتری دارد و هم باعث سبک تر شدن نما می شود. نوع مصالح مورد استفاده و زیر سازی های موجود باید از نظر زیبایی شناختی بررسی شوند، با یکدیگر تطابق داشته، قیمت مناسبی داشته باشند و به آسانی و با سرعت بالایی اجرا شوند. این نوع نمای ساختمان به بهینه سازی در مصرف انرژی کمک چشم گیری می کند و به جهت آزادی استفاده از روسازی های متفاوت، ساختمان را در برابر ورود آب ، صوت و هوا مقاوم می سازد. این نوع از مصالح از سهولت نصب، انعطافپذیری و دوام بسیار بالایی برخوردار هستند و همچنین جزء مصالح نسوز به شمار میروند. این مسئله به خوبی در زلزله ها ثابت شده است هر چه نفوذ و آمیختگی سیمان در سنگ بیشتر باشد به همان نسبت چسبندگی سنگ به نما افزایش یافته است. نمای خشک نیز جزء همان نماهایی است که با دیدن آن میتوان پی به خلاقیت سازنده آن برد.
خواص آکوستیک- فضای خالی پشت ورق های کامپوزیت باعث ایجاد خاصیت آکوستیک می شود یعنی همان ایجاد ایزولاسیون صوتی و حرارتی بوجود می آید. برای نماهای کامپوزیتی، از پنل ها یا صفحات کامپوزیت آلومینیومی استفاده میشود و زیرسازی معمولاً به روش فلزی انجام میگیرد. سپس سرامیک ها از طریق کلمپ بر روی ریل مستقر شده و به وسیله پیچی که بر روی کلمپ تعبیه شده است در محل خود رگلاژ می شوند. یکی از مزیت های قابل توجه نمای خشک قابلیت بازیافت آن است که می توان پنل ها و مصالح استفاده شده را جمع آوری نمود و از آنها مجددأ استفاده کرد. به روش صنعتی که نتیجه سالها تجربه، مطالعه و تحقیق و بررسی انواع روشهای مشابه خارجی در کشورهای مختلف می باشد در حال حاضر توسط شرکت رونین پارس با پیشینه ای بیش از 15 سال اجرا می گردد و می تواند کلید حل بسیاری از مشکلات حل نشدنی نمای انواع ساختمان ها باشد که مهندسین و متخصصین و مدیران محترم می توانند با طراحی و اجرای این روش در ساختمان ها از هر نوع سنگ، سرامیک و شیشه و غیره در هر سایز، ضخامت و رنگ استفاده نمایند. Article has be en c reated by behsaznama Content Generator DEMO!
اگر دوست دارید این نوشتار را داشته باشید و مایل به دریافت اطلاعات بسیار بیشتر در مورد سرامیک پرسلانی لطفا به بازدید از وب سایت ما.