3 چیزهایی که درباره نمای خشک نمی‌دانستید

پر کردن درزهای نما با چسب پلیاورتان تا حد زیادی از نفوذ آب به داخل بنا جلوگیری میکند. چسب مناسب عایقبندی رطوبتی بر اساس نوع مصالح نما انتخاب میگردد؛ برای مثال استفاده از چسب آکواریوم برای آببندی نماهای شیشهای رایج است و با چسب پلیاورتان میتوان انواع نماهای کامپوزیت را عایقبندی کرد. عایقهای لاستیکی عموما برای درزگیری پنجرهها و اتصالات در نماهای شیشهای از جمله نمای کرتین وال به کار میروند و علاوه بر جلوگیری از نفوذ رطوبت، نقش یک عایق حرارتی را نیز بر عهده دارند. فرم پروژه نیز متشکل از پره های بتونی سبکی است که همچون غلافی رقصان در فضا ، هنگام عبور از مجاورت بنا ، از هر نقطه که به بنا بنگریم ، جلوه دیداری و شکل بدیعی پدیدار می نماید. در مواقع آتش سوزی نمای خشک فیبر سمنت مقاومت کرده و همچنین عایق صوتی و حرارتی خوبی خواهد بود.در کنار اینها، نسبت به باقی متریال ها عایق رطوتی بهتری است.این نوع نما می تواند در شکل و طرح های مختلف طراحی و ساخته بشود و به صورت هوای خشک ساخته و به دست مشتریان برسد. با گسترش علم و فناوری در حوزه ساختمان سازی متریال های جدیدتری وارد بازار ساخت و ساز شدند، یکی از این متریال ها که توانست جایگاه اول را از متریال بتن اکسپوز بدزدد؛ سمنت برد بود.

مرگ، نمای خشک و مالیات: نکاتی برای اجتناب از نمای خشک

بهتر است بدانید که پرسلان علیرغم شباهتهایی که با سرامیک و چینی دارد، دارای تفاوتهایی از جمله استحکام بالاتر نسبت به آنها است. هنگامی که بیسکویت (بدنه) در دمای بالایی پخته می شود، و تخلخل آن به صفر می رسد، دیگر نیازی به لعاب کاری نبوده و نوع بدون لعاب پرسلان ها تولید می شود. به ویژه درز اطراف پنجرهها که شدیدا مستعد نفوذ رطوبت و اتلاف انرژی است. نمای ساختمان شما باید با نمای ساختمانهای اطراف همخوانی داشته باشد. از دیگر خصوصیات رزین، جلوگیری از رنگپریدگی و تغییر ظاهر سنگ و آجر در اثر تابشهای مضر خورشید است؛ به دلیل خاصیت براقکنندگی از این ماده جهت جلا بخشیدن به نماهای فرسوده ساختمانهای قدیمی نیز استفاده میشود. در سایر ساختمانها نیز میتوان عملیات ضدآب کردن نما را پس از نماشویی و خشک شدن کامل سطوح انجام داد. امروز که حدود دو دهه از ورود آن به کشور ما میگذرد شرکتهای بزرگ و معتبر، یکی پس از دیگری دستاندرکار اجرای طرحهای جذاب آن میشوند. اما متریال نمای خشک ساختمان، به دلیل زیرسازی آلومینیومی که دارد، بر روی نمای نصب می شود. همانطور که میدانید درصد بالایی از هزینه احداث ساختمان به تهیه و نصب متریال پوششی نما و زیباسازی ظاهر آن اختصاص دارد.

فرض کنید تغییر نمای خشک شما}

توانستند جایگاه ویژهای را به خود اختصاص دهند. مهمترین اجزای یک سیستم نمای خشک چهارچوب نگهدارنده، فضای خالی تهویه- که بین نما و عایق قرار دارد- عایق حرارتی، نمای خشک و اتصالات هستند.اگر تصمیم خرید این نوع نما را دارید به شما توصیه میکنیم،در صورتی که ساکن استان تهران هستید،از بین انواع مختلف نما در شهر تهران نمای خشک با ویژگیهای مدنظر خود را جستجو نموده و درصورتی که نمایندگان فروش آن در تهران موجود هستند، با آنها تماس بگیرید.ضمنا لطفا خاطر نشان شوید که اطلاعات مربوط به فروشنده این محصول را در وبسایت ساختمون مشاهده نمودهاید. شما می توانید برای خرید این محصولات و یا اطلاع از قیمت به سایت مراجعه نموده و یا با شماره های درج شده در سایت تماس بگیرید. دسته دیگری از محصولات شیمیایی با ترکیبات متفاوت و کارکرد یکسان وجود دارند که در بازار به مواد نانو معروفند. یکی از مصالح ساختمانی که به تکامل معماری کمک کرده است، شیشه است. این محصول بر پایه سیلان/ سیلوکسان و سایر افزودنیها تولید شده، و تا حد زیادی به حفظ ظاهر و سالم ماندن مصالح در طولانیمدت کمک میکند. Data was gener at᠎ed by G SA C​on​te nt Ge​nera​to r DE᠎MO!

کاری ساختمانها استفاده میکردند.

رطوبت به تدریج موجب رشد قارچ و کپک در نمای ساختمان شده و باعث میشود ظاهر آن کثیف و آلوده به نظر برسد. برخی از این روشها مثل استفاده از محلول آبگریزکننده Lily به تنهایی جهت آبگریز ساختن نمای ساختمان کافی هستند و در برخی موارد میتوان از دو روش به صورت ترکیبی استفاده کرد تا نتیجه حداکثری حاصل گردد (برای مثال روش چسب عایقکننده و لاستیک درزگیر). با دقت به نکات مهم در طراحی و دتایل اجرای سرامیک خشک ، یک نتیجه بسیار عالی و ساختمان با زیباییشناختی کامل ایجاد میشود. رزین یک مایع چسبنده و بیرنگ است که جهت ضدآب کردن نماهای آجری و سیمانی به کار میرود. عمل میکند. یک محفظهی هوا بین دیواره خارجی ساختمان و نمای سرامیک ایجاد میشود که با توجه به شرایط جوی و اقلیمی منطقه میتوان این محفظه را بست و یا باز گذاشت. بهترین زمان برای ضد آب سازی نمای ساختمان یا واترپروف نمای ساختمان، قبل از بهرهبرداری است. از گذشتههای بسیار دور، انسانها از سنگ و آجر برای نماکاری ساختمانها استفاده میکردند. از این ماده میتوان جهت واترپروف کردن انواع نماهای چوبی، آجری و سنگی استفاده نمود تا با جلوگیری از ایجاد هرگونه خوردگی، کپک، شوره و …

اگر دوست دارید این نوشتار را داشته باشید و مایل به دریافت اطلاعات بسیار بیشتر در مورد مصالح نمای خشک لطفا به بازدید از وب سایت ما.

دیدگاهتان را بنویسید