5 مرحله راهنماها برای نمای کامپوزیت ویلا

قابلیت ضد فرسایش در برابر زنگ زدگی و خوردگی در برابر رطوبت و باران های اسیدی از دیگر ویژگی های کانکس با نمای کامپوزیت است. شما ممکن است از خودتان بپرسید که چرا ما از ویژگی اقتصادی ورق کامپوزیت در اشاره کردیم! هزینه ساخت هر متر مربع ساختمان در سال1401 برای خانه های چند طبقه را بالاتر ذکر کردیم و شما می توانید با توجه به متراژ زمین و زیربنا هزینه را محاسبه نمایید. اگر برای طراحی نمای کامپوزیت از زیرساز فلزی استفاده شود، این ورقها وزنی معادل 10 تا 16 کیلوگرم در هر متر مربع به بنا وارد مینمایند. نصب پنل های ساخته شده بر روی زیر سازی نمای کامپوزیت ساختمان بوسیله پیچ و یا پرچ. هرگونه اشتباه، کم کاری یا اهمال در آن، علاوه بر اینکه ممکن است منجر به خرابی و ایجاد هزینهای اضافی خواهد شد. با وجود این که ورقهای کامپوزیت به سبب استقامت و دوام بالای خویش، مورد توجه قرار گرفتهاند، اما نباید از زیبایی منحصر به فرد آنها غافل شد. This po st has be​en generated ​by behsaznama C on tent  Ge​nerator DE​MO.

نمای کامپوزیت سفید

رنگی که در قسمت بیرونی ورق کامپوزیت قرار دارد، دارای کیفیت بسیار خوبی است و بیش از 15 سال در برابر اشعه مستقیم خورشید، مقاومت مینماید. مهمترین عامل، تشخیص این نکته است که کجای نمای ساختمان کامپوزیت شده و چه رنگی برای آن مناسب است و این بسیار متفاوت است با نمای کامپوزیتی که فعلا مرسوم است، پوشش کل ساختمان با یک رنگ. نمای کار شده با ورق آلومینیوم کامپوزیت دارای ویژگیهای منحصر به فردی است و در نماسازی مدرن، همواره مورد توجه معماران و طراحان قرار گرفته است. نمای کامپوزیت ساختمان بسیار منعطف و شکل پذیر است و به راحتی می توان به صورت دلخواه به ورق های کامپوزیت قوس و شیار داد و با هر متریالی ترکیب نمود به همین دلیل است که اجرای نمای کامپوزیت ساختمان از سوی معماران و طراحان سازه بسیار مورد استقبال واقع شده است . پوشش سطح ورقه کامپوزیتی، طرحها، رنگها و انواع آلومینیومی کامپوزیت بر حسب پوشش سطح ورقهها نیز انواع مختلفی دارند و با یکدیگر تفاوت هستند. بر این اساس در این مجموعه، چندین نمونه از کارهای این معماران به نام نیز قرار داده شده است. طراحی نمای کامپوزیت ویلا، ساختمانهای مسکونی، اداری و تجاری این روزها بیش از پیش توجه افراد را به خود اختصاص داده است.

قیمت نمای کامپوزیت مغازه

نمای کامپوزیت ساختمان بسیار سبک است و ضخامت کلیه لایه های آن چیزی حدود ۴ میلیمتر می باشد . طراحی، تهیه و اجرای نمای کامپوزیت در کرج و استان البرز،طراحی، تهیه و اجرای نماهای مدرن ساختمانی، کامپوزیت، چوب و فریم لس با قیمت مناسب و بدون واسطه توسط شرکت مهندسی سازه پارسا گستر مجری نمای کامپوزیت در کرج با سالها سابقه موفق در زمینه اجرای نماهای مدرن ساختمانی در استان البرز. این موضوع باعث میشود ورق کامپوزیت، جلوه زیبای خود را از دست بدهد. در بین تمام روش های نصب کامپوزیت نما، روش فیکس ارزان تر و راحت تر از سایرین کلیک است. از برجسته ترین خصوصیات ورق های آلومینیوم کامپوزیت مقاومت نسبت به تغییرات آب و هوایی محیطی است. این روش انتخاب بهتری نسبت به روشFixing است. زیرسازی این نما معمولا به روش فیکس و با پروفیل های آهنی انجام می پذیرد سپس با استفاده از پروفیل آلومینیومی سطح مقطع H و یا L ورق های بکار رفته در نمای کامپوزیت ساختمان پانل آلومینیومی بدون نیاز به لبه های برگشتی به یکدیگر متصل می شوند در این روش مراحل شیار ، برش و تولید باکس حذف می شود و احتیاجی به آب بندی و چسب کاری نیست اجرای این نما نسبت به فیکس هزینه کمتری دارد اما در صورت نیاز به تعویض ورق های معیوب پس از اجرا بسیار سخت و زمان بر است .

در این سیستم پس از نصب کمربندی ها و براکت های فلزی ، ناودانی های ریلی با در نظر گرفتن کانسپت اجرایی به براکت های فلزی توسط پیچ های کاسه نمدی متصل می گردد . با توجه به اینکه طرح ها و رنگ های کامپوزیت نما در صنعت ورق کامپوزیت بسیار متنوع است، معمولا شهروندان مطابق با سلیقه خود می توانند یک طرح را انتخاب نمایند. اجرای طراحی ورق کامپوزیت، را به استادکار ماهر بسپارید تا با مهارت و تجربه خویش ورقهای کامپوزیت را نصب کند. ورقههای آلومینیوم کامپوزیت، مزیتهای بسیار زیادی دارند و به دلیل دارا بودن همین فواید و مزیتها در نمای ساختمانها مورد استفاده قرار میگیرند. کم کم با پیشرفت تکنولوژی و ظهور مدرنیته در معماری، استفاده از نمای کامپوزیت آلومینیومی مورد توجه طراحان و معماران ساختمانی قرار گرفت. نمای کامپوزیت آلومینیوم ساختمان چیست؟ نمای کامپوزیت به سبب این که از سطح صاف و صیقلی برخوردار است، نور خورشید را منعکس نموده و گرما و حرارت آن را به سوی خود جذب نمیکند.

دیدگاهتان را بنویسید