9 توضیح چرا فیسبوک برای قیمت نمای خشک بدترین انتخاب است

هستند که امکان اجرا آن ها در نما با ملات و به روش سنتی وجود ندارد و نیاز به استفاده از اتصالات خشک در نما است. در صورتی که کیفیت اجرا مناسب نباشد اما قیمت اجرای نمای سرامیک خشک پایین باشد، پس از مدتی امکان دارد نما با مشکلاتی از قبیل عدم آببندی مناسب مواجه شود. در بعضی موارد نیاز است تا برای تقویت و زیرسازی زمین از مش فولادی استفاده شود. در بعضی موارد اگر تنش بالایی متوجه سطح اجرایی واش بتن نیست یا برای ورودی خانه ها که تردد ماشین آلات وجود ندارد، نیازی به استفاده از فولاد نیست. این روش درمانی در چند مرحله به مدت 1 ساعت انجام میشود. اما با سیستم معاملاتی در انتخاب مصالح محدودیت هایی پیش می آمد به عنوان مثال سرامیکهای پرسلانی که جذب آب بسیار پایینی دارند که به همین خاطر هم چسبندگی ملات ماسه سیمان به این نوع مصالح را تقریبا می توان گفت که صفر است بنابراین امکان استفاده از این نوع سرامیک در نما در روش ملاتی وجود نداشت . پروژه خود را با بالاترین کیفیت و اقتصادیترین صورت ممکن به اتمام برسانید. میتوان با استفاده از ابزارهای دستی در هر طرف کار صاف کردن بتن را پیش برد اما ممکن است نیاز باشد تا نیروی کار با استفاده از تخته های محافظ وسط سطح بتن ریزی شده برود و به وسیلهی مالههای بزرگ لکه گیری را انجام دهد.

در این مرحله باید بتن داخل قالب ریخته شود.

کافیست طول و عرض و ارتفاع سطحی که قرار است بتن ریزی شود را ضرب کنید تا حجم بتن محاسبه شود. برای در اختیار داشتن سطح بتنی با ارتفاع ۱۰ سانت لازم است تا قالب با را به ارتفاع ۱۰ سانت و ضخامت ۵ سانت در نظر بگیرید. لوور آلومینیومی با مقطع مستطیلی قابلیت نصب و اجرا در طول های بلند بدون دستگاه های نگهدارنده و در زاویه های مختلف را دارا است. اما به طور اختصاصی فرمول های دیگری نیز در مورد نسبت اختلاط بتن مورد نیاز در واش بتن وجود دارد که بر اساس تجربه و شیوه ی اجرا متفاوت است. در این مرحله باید قالب ها را باز کنید. در این مرحله باید بتن داخل قالب ریخته شود. طبیعی است که توجه بهنما در رأس کار قرار میگیرد همانطور که میدانیم نما بهترین معرف یک ساختمان است. در نمای خشک بر خلاف نمای ملاتی، از ملات استفاده نمی شود و سطح رویه نما را به وسیله اتصالات مکانیکی و عمدتاً فلزی به سازه ساختمان متصل می شود . برخلاف نمای ملاتی در نمای خشک از ملات استفاده نمیشود و سطح روی نما را با استفاده از اتصالات مکانیکی و عمدتا فلزی به سازه بنا وصل می کند .

هیاهوی جدید درباره اجرای نما

در ادامه بیشتر با هر یک از روشهای اجرایی در سیستم غیرنمایان آشنا میشوید. پروژه هایی که به لحاظ بودجه مالی بتوانند هزینه زیرسازی های آلومینیومی که شامل پروفیل های عمودی T vertical profil T و پروفیل عمودی کنج corner vertical profil می شود و هر کدام بین 1 تا 2 کیلوگرم بسته به محاسبات سازه ای پروژه وزن آلومینیوم دارند باید از ابتدای پروژه پیش بینی های مالی مربوط به تامین بودجه تهیه و اجرای نمای خشک را انجام بدهند تا در موعد مقرر جهت تهیه تجهیزات و اتصالات نماخشک با مشکل مالی مواجه نشوند. نحوه اجرای نمای خشک دارای مراحل و لایه های مختلفی است که اولین لایه آن زیرسازی و شاسی کشی است که با استفاده از پروفیل و شاسی های فلزی و انواع مختلف پیچ و پرچ انجام میشود و در واقع نگهدارنده وزن نما این پروفیل ها و قاب های فلزی هستند که به سازه اصلی ساختمان متصل شدهاند و نحوه عملکرد آنها براساس دیتیل اجرایی نمای خشک متغیر است. سیستمهای به روز نماسازی که با نصب سنگ به روش خشک در دهه هفتاد میلادی برای اولین بار در کشور آمریکا جهت برجهای بلند طراحی و مورد استفاده قرار گرفت یکی از روشهای نوین و منطبق با استانداردهای جدید ساختمانی بود که این روشها در دهه هفتاد خورشیدی در ایران اجرا شد که طی سالهای گذشته تا به امروز پیشرفتهای چشمگیری در این زمینه ایجاد شده است. This post has be en g enerat ed  wi᠎th behsaznama C᠎on​tent Gen​er​ator Dem​ov er si on​!

این روش که بدون بهره گیری از ملات اجرا می­شود، در چندین سال اخیر به دلیل کاربری فراوان و منطبق بودن با استانداردهای ساختمان سازی وارد ایران شده و امروزه به یکی از روش های رایج در نماسازی این کشور تبدیل شده است. امکان اجرا توسط گروه های نیمه حرفه ای و کوچک تر وجود دارد. خیر قیمت نمای خشک نسبت به نمای ملاتی ارزان تر نیست چون هزینه مهندسی هزینه آهن و آلومینیوم زیر سازی و هزینه نصب دارد. هر چه سریعتر این کار را انجام دهید کار ساده تر خواهد بود. در طراحی نما و اجرای نمای خشک به اصطلاح دست شما در انتخاب مصالح باز می باشد و می توانید هر نوع مصالحی قابل استفاده برای طراحی نما و طراحی داخلی بنا را در هر اندازه و ابعادی از ضخامت ۵ تا ۵۰ میلیمتر استفاده نمایید از مصالح پرکاربرد و رایج در اجرای این نما می توان به ورق کامپوزیت ، سرامیک خشک پرسلانی و غیره اشاره کرد . نمای مناسب انتخاب شده می تواند ظاهر کلی ساختمان را به طرز چشمگیری تغییر دهد و جذابیت آن را تغییر دهد و ارزش فروش آن را به میزان قابل توجهی افزایش دهد.

سیستم های مدرن نما

اگر شما این مقاله آموزنده را دوست داشتید و می خواهید اطلاعات بیشتری در مورد مصالح نمای خشک لطفا از سایت ما دیدن کنید.

دیدگاهتان را بنویسید